Kosmische Gidsen

 

 

De Ankh is een eeuwenoud healing instrument dat reeds gebruikt werd in de tijd van de Egyptenaren door de Hoge Priesters en al ver voor die tijd.

Het is een krachtig instrument waarmee je zowel energieën kunt sturen als ontvangen. Ook afstand is hierbij geen issue.

Het werkt samen met de kosmische energie die ingezet wordt om te helen.

Het is een symbool van eenheid en onvoorwaardelijke liefde.

Ook hedendaagse kinderen, onze Nieuwetijdskinderen, kunnen hiermee weer helemaal in hun kracht gezet worden.

WAT DOET HET

Het kan iemand energie geven

Een blokkade wegnemen

De aura opschonen

Storende lijnen losmaken

Familiekarma opschonen

Aarden

De Ankh werkt niet alleen op fysiek niveau, maar ook op ons bewustzijn, dat net zo belangrijk, misschien wel nog belangrijker is.Lichaam en geest gaan hand in hand.Handelt de geest niet zoals het zou moeten, dan wordt het lichaam ziek en krijgen we ziekteverschijnselen.De Ankh is in staat om dit alles in balans te brengen waardoor het genezingsproces in gang gezet wordt en het lichaam het zelf verder oppakt.

 

De Kosmische Schijf is ook een waanzinnig mooi instrument. Het is het broertje/zusje van de Ankh.

De schijf werkt met name op zieleniveau, veel sterker dan de Ankh.Het is een megakrachtige verbinding die gemaakt wordt met Kosmische Energie.Het haalt alle beladenheid van de ziel af, die de ziel met zich meedraagt.Denk hierbij aan bijvoorbeeld angst, haat, verdriet, gekleineerd worden.Allemaal verbindingen die we met ons meedragen vanuit vroegere levens.De Kosmische Schijf schoont dit op en men kan weer gaan leven, geheel vanuit vrije wil, met respect naar jezelf en naar de ander.

HOE WERKT HET

Via een gesprek wordt in kaart gebracht waar je behoefte aan hebt.

Vervolgens neemt men plaats op een ligbank en vindt er afstemming plaats.De Ankh en/of Kosmische Schijf zal dan verplaatst worden over het lichaam om verstoringen op te sporen en te verwijderen .Het zijn beiden mooie instrumenten die een totale ommekeer kunnen geven in je leven

 

Wanneer er een behandeling wordt gegeven met de Lemniscaat, krijgen we een betere energie doorstroming in ons lichaam. De twee energiebanen komen in balans, daardoor ontstaat er ontspanning.

Deze Lemniscaat-energie verspreidt zich door het fysieke lichaam,daar waar Lemniscaat-energie nodig is.

Ankh therapie is een behandelwijze uit de Egyptische natuurgeneeskunde. Met behulp van de Ankh en Kosmische Schijf worden blokkades opgespoord en opgelost, die pijn en (stress)klachten veroorzaken.

Energietekorten worden aangevuld en de energie weer in balans gebracht. Het zelfvertrouwen wordt hersteld, het zelf-genezend vermogen gestimuleerd.

Ankh therapie werkt ondersteunend bij andere therapieën en kan zowel bij fysieke als psychische klachten worden ingezet.

Blokkades kunnen ontstaan door een ongeval of blessure, voedings- of leefpatroon en medicatie. Ook de manier waarop je in het leven staat: gedachten en overtuigingen die je hebt over jezelf, je omgeving of de situatie waarin je je bevindt, kunnen pijn en klachten veroorzaken.