Kosmische Gidsen

IK BEN EEN STERRENKIND -- hoe ik me voel, wat ik beleefd heb, nog steeds beleef ga ik niet allemaal vertellen, maar je kan onderstaande tekst even rustig lezen en de eigenschappen van de sterrenkinderen hier terug vinden.

Ben JIJ ook een sterrenkind??? Welkom - bevestig en vestig je op de aarde, je taak wordt eens zo gemakkelijk.

 

 

 

Sterrenkinderen zijn personen die er naar verlangen te weten te komen wat hun taak op aarde is.

 

Zij beleven soms de eenzaamheid en de afgescheidenheid van het mens zijn, maar hebben tevens het gevoel een buitenlander te zijn op deze planeet.

Ze vinden het gedrag en de beweegredenen van de maatschappij raadselachtig en onlogisch.

Sterrenkinderen zijn meestal met tegenzin betrokken in de maatschappelijke instituten, bijvoorbeeld op politiek, economisch en medisch vlak.

Zelfs al op jonge leeftijd bespeuren ze de verborgen agenda’s van zulke verplichtingen met ongewone helderheid.

Definitie:

“Sterrenkinderen kunnen worden omschreven als ontwikkelde wezens van een andere planeet, sterrenstelsel of melkwegstelsel, die een specifieke missie hebben om de Planeet Aarde en haar bewoners te assisteren om de Gouden Eeuw in te luiden rond de overgang van het millennium.”

Sterrenkinderen incarneren onder dezelfde omstandigheden van hulpeloosheid en volledig geheugenverlies wat betreft hun identiteit, afkomst en doel, net als Aardse mensen. Behalve, dat de genen van Sterrenkinderen zijn gecodeerd met een “wake-up call” die ontworpen is om hen te “activeren” op een vooraf vastgesteld tijdstip in het leven.

Het ontwaken kan soepel en geleidelijk gaan, of heel dramatisch en abrupt gebeuren. Op beide wijzen wordt het geheugen hersteld in verschillende gradaties, waarmee Sterrenkinderen het mogelijk maken om bewust hun missie op te pakken. Hun verbindingen met het Hogere Zelf worden ook versterkt wat hen toestaat hun ‘innerlijk weten’ te volgen.

Veel Sterrenkinderen zijn geoefend in het vlot spiritueel ‘loslaten’. Sterrenkinderen kunnen in enkele jaren gedragspatronen en angsten verliezen waar Aardse mensen meestal vele levens voor nodig hebben om te volbrengen. Dit komt omdat Sterrenkinderen al eerdere soortgelijke missies hebben gehad op andere planeten en dus gewoon worden aan de procedures en technieken om het bewustzijn te verhogen.

Zintuigen

Sterrenkinderen hebben vaak verscherpte zintuigen, zoals gehoor, smaak, tast, visie en reuk.

Tijdens hun jeugd vermelden ze soms dat specifieke lichten of harde geluiden echt pijnlijk zijn en dat ze van sommige geuren misselijk worden. Ze kunnen wellicht méér zien dan het zichtbare spectrum van licht waardoor ze dingen waarnemen die mensen gewoonlijk niet kunnen zien.

Als kind kan je rondom alle kleuren zien, en soms lijkt de lucht paars . Sommigen kunnen niet eten met bestek dat van metaal is gemaakt, omdat ze het metaal kunnen proeven.

Veel Sterrenkinderen kunnen niet tegen TL-licht en voelen zich gedesoriënteerd in grote supermarkten, winkels en scholen.

Het is merkwaardig dat deze gevoeligheden van dag tot dag kunnen veranderen. De ene dag smaakt het eten te bitter en de volgende dag is het prima.

Door deze overgevoeligheid kunnen Sterrenkinderen vaak geen medicijnen verdragen. Zelfs een simpele aspirine kan een bizarre reactie veroorzaken. Vaak zijn ze allergisch voor dingen waar niemand anders last van heeft. Deze kinderen genezen sneller en makkelijker met alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie, Bachbloesems,  kleur- en geluidstherapie.

Ik geloof dat Sterrenkinderen zonder meer gevoeliger zijn voor alles, en dat dit hun uitdagingen zijn maar tegelijkertijd ook hun gaven.

Door deze overgevoeligheid kunnen sommige later een zoektocht beginnen naar genezing door middel van alternatieve therapieën en/of een carrière in ecologie om alzo hun Aardse missie te vervullen.

 

Als je betrokken bent bij een kind dat moeite heeft met het leven op aarde, is het essentieel dat je het tracht te begrijpen. Jouw kind is niet aan het 'fantaseren' je moet gewoon de juiste persoon vinden die weet hoe om te gaan met deze kinderen.

Sterrenkinderen kunnen gemakkelijk leren hoe ze met hun gevoeligheid kunnen omgaan en die zelfs kunnen verbeteren.

 

 

 

Ervaringen van sterrenkinderen

ALS STERRENKIND HEB IK DIT ERVAREN

 Ik ben nu 60 jaar, maar kan aan de sterrenvolwassenen en de sterrenkinderen dit alvast verzekeren: jullie staan er niet alleen voor ! Jullie zijn/worden heus niet gek. Verloochen je gaven niet.

Ouders,  geloof dat je kind meer kan.

Kinderen – jullie weten het.Want de aarde en de mensen hebben ons nodig, onze ervaring,onze wijsheid,onze onbevangenheid,onze liefde,onze energie.

We staan aan de poort van een nieuwe tijd, en zo velen van ons, weten niet eens dat dit zo is.  

Rampen en ellende, de natuur roert zich, er gaat geen week voorbij of er is op onze planeet wel een moment waardoor de mens wakker zou moeten worden.

 Wat kan je ervaren als Sterrenkind

We zijn vaak rusteloos, schieten van hot naar her.

We zijn de overbekende jobhoppers omdat we nergens dat vinden wat we zoeken.

We kunnen onverwacht hard uit de hoek komen met een snerende opmerking.En bedoelen dit zeker niet zo.

Onze hersenen draaien 24 uur per dag, we dromen veel.

We worden zo vaak wakker. We zien andere planeten en hebben in onze dromen een eigen wereld waar we telkens weer naartoe gaan.

We hebben de wil om altijd goed te willen doen, ongeacht wat dit ons zal kosten.

We komen vaak in opstand met onze omgeving als deze ons wil vastbinden aan gewenst gedrag dat niet strookt met “ons weten” “ons gevoel” “ons zijn”

Wij zijn steeds zoekende naar een diepere betekenis van wat er gebeurt, maar diep in ons weten we het.

We denken als een filosoof.

We hebben een enorme kracht in onze ogen.  We kijken naar mensen op een andere manier. We zoeken naar herkenningspunten,zonder het soms zelf te beseffen. We “scannen” als het ware.

We kunnen niet tegen bewolking en grijze lucht.

We staren steeds naar de sterrenhemel en weten als kind niet waarom. Zelfs als volwassenen ga je ’s avonds buiten turen naar de sterren. Je voelt een enorme drang. Net alsof de sterren je iets vertellen.

We hebben een enorme energie – maar moeten oppassen dat we door anderen niet te neer gedrukt geraken.

We weten dingen - hoe? We stellen onszelf geen vragen! We weten het!

We hebben en dragen in ons, boodschappen voor de mensheid

We kunnen heel goed alleen zijn, in grote groepen voelen we ons niet goed. Dan pas voelen we ons alleen

We worden heel vaak teleurgesteld in mensen, we weten het wel op voorhand, maar we hopen telkens dat de mensen zo niet zijn. We geven telkens weer kansen, opnieuw en opnieuw.

We kennen onze vorige levens

De volwassen sterrenkinderen hebben een enorm groot moedergevoel (grootoudergevoel)

Sterrenkinderen begrijpen niet waarom hun omgeving hen of haar niet begrijpt en aanvoelt.

Het bewuste kind dat weet wat er aan de hand is, dat je als ouder soms versteld laat staan door opmerkingen of gedrag dat zij niet kunnen begrijpen.

De broer of zus of vrienden of familieleden die jou soms helemaal gek kunnen maken door gedrag of door de opmerkingen die zij maken over of tegen jou.

 

 

 Ik wil je helpen je levensdoel te verduidelijken, zodat je je evenwicht en je doel kan vinden.

Ik wil de sterrenkinderen (volwassenen en jongeren) helpen open te bloeien, hun kracht te tonen, hun spiritualiteit te ontwikkelen.

 

Waarom? Omdat ik steeds een sterrenkind mocht zijn en omdat mijn moeder en mijn grootmoeder dit toelieten.

Misschien deden ze dit onbewust, want toen ik klein was, was spiritualiteit nog een groot taboe.

Maar mijn sterrenziel mocht dus groeien in een prachtige omgeving.

 

Ik heb als kind van alles ervaren, ook de dromen,de angsten,de nachtmerries, de “nachtelijke” bezoekers, de “schimmen”, de engelen, de zoveel verschillende kosmische wezens (zelfs van uitzicht) hoorde daar bij. Ik was een natuurkind, ik staarde uren naar de sterrenhemel, de regenboog kon me beroeren.

In de zomer voelde ik me zo goed, in de winter kwijnde ik weg. Ik heb het hele parcours doorlopen, ik wist dingen op voorhand, ik leerde wicca, en wist dat dit niets voor mij was. Er was iets anders. Ik bleef dan maar met mijn engeltjes en de lichtwezens en God communiceren.

En ik heb geleerd dat zij me hebben begeleid,beschermd,onderricht en nog steeds doen.

Mijn zijn, mijn weten komt van Hen, ik ben dankbaar.

Want al dit heeft mij ontzettend geholpen tijdens mijn studies, het behalen van hoge cijfers leek een fluitje van een cent. De unif.... daar gaan we vlug even door..... bijscholing zoals klinische psychologie, diverse extra opleidingen, niets stond mijn groei in de weg. Werken, het huishouden runnen, studeren en de praktijk. Soms leek het wel of ik had een dag die 48 uur duurde.

 

Ik ben dankbaar dat ik anderen mag begeleiden.