Kosmische Gidsen

Ziel

Lichamelijke schoonheid is tijdelijk, maar niet de schoonheid van je ziel. Jouw "gewaar zijn" van de schoonheid van een ziel en het "gewaar zijn" van de schoonheid van jouw ziel groeien en groeien. Je bent "gewaarzijn" dat groeit. Jij bent bewustzijn dat groeit. Jij bent bewustzijn dat tot zijn recht komt.

Je maakt afspraken met het bewustzijn. Wij, jij en Ik, de schijnbare twee van Ons, zweren meer samen. De twee-staps wordt de EenStap. Je komt dichter bij Mij. Ik kan niet dichter bij jou komen. Ik was altijd bij je. Ik was bij jou in de bloei van je jeugd, en nu zijn jullie meer bij Mij. Je bent bezig met Mij, en dus heb Ik je naar voren genodigd.

De ziel groeit en toch wordt de ziel nooit oud. In de wereld,worden sommige zielen oude zielen genoemd, omdat ze vele malen de ronde gemaakt hebben. Zielen groeien, maar toch blijven alle zielen in de dauw van hun jeugd.

Nu komt je ziel uit haar schuilplaats, en je zoekt er meer naar, en dus wordt je ziel meer onthuld , en je hecht er meer waarde aan.

Je kunt je ziel niet zien in de spiegel. Je kunt er geen make-up aan toevoegen. Je hoeft niet te proberen om je ziel te laten afvallen.Je ziel kan alleen zijn zoals zij is, een prachtig groeiend iets waar je tot nu toe misschien nog niet veel aandacht aan besteedde. Nu is je ziel aan de beurt om jouw aandacht te krijgen.

Je ziel is altijd groeiende. Je ziel groeit met of zonder jouw aandacht. En nu ben je klaar om je te concentreren op de groei van je ziel, wat een andere manier is om te zeggen: focus je op Mij, God.

Je lichaam had zijn hoogtijdagen, en nu is je lichaam minder belangrijk in je leven. Nu ontspan jij je in de essentie van jezelf.Voorbij zijn de jaren die We de Jaren van het Lichaam zouden kunnen noemen. Vanuit jouw standpunt, laat het lichaam je in de steek, plooit jou met rimpels en zo. De populariteit van de fysieke jij is minder.Nu is je denkgeest minder met zichzelf bezig. Als je geluk hebt, kom je toe aan de Jaren van de Ziel, de Jaren van het Overwicht van de Ziel, de Jaren van Dichterbij Komen tot Hetgeen het Meest Belangrijk Is

Maak een Gratis Website met JouwWeb