Kosmische Gidsen

Ook voor Sanjeevini kan u bij mij terecht

 

Sanathana Sai Sanjeevini trillingen is een spirituele geneeswijze die de helende krachten van het eigen lichaam doet ontwaken.
De naam komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk vertaald:

  • 'Sanathana' (tijdloos)
  • 'Sai' (de kosmische Goddelijke kracht)
  • 'Sanjeevini' (eeuwige gezondheid op lichamelijk niveau en bevrijding op spiritueel niveau)

Het uitgangspunt is dat wanneer er een orgaan 'uit balans' is, dat je dan ziek kan worden. Door de trillingen van de Sanjeevini symbolen zal dit orgaan zich weer herstellen.
De methode is als goddelijke inspiratie ontvangen door mevrouw Poonam. Zij is de grondlegster van Sanjeevinimethode en een diepgelovige vrouw uit India. Zij richtte innige, vurige gebeden tot Het Hogere en vroeg voor een methode om op een natuurlijke manier, effectief, eenvoudig, goedkoop en snel te kunnen (helpen) genezen. Het moest vooral een goedkope methode zijn, zodat het toegankelijk kon zijn voor de veelal straatarme mensen in India.
Het gebed van Mevrouw Poonam werd verhoord. De kennis van de Sanjeevinis werd in haar dromen onthuld: Het was een 'Gift van Liefde'.

De Sanjeevinis zijn afbeeldingen met gestileerde lotusbloemen met negen blaadjes. In de cirkel zijn streepjes in een bepaald patroon geplaatst. Deze 'streepjescode' vertegenwoordigt een energie, helende trillingen, die bedoeld is om de eigen vitale krachten van het lichaam te ontwaken.

Maak een Gratis Website met JouwWeb