Kosmische Gidsen

Opgestegen Meesters

 

Opgestegen Meesters zijn hoogontwikkelde zielen, die voor God werken, en die naar Aarde komen om de mensheid te dienen. Het zijn verlichte Lichtwezens, die niet slechts voor hun eigen spirituele groei op Aarde incarneerden, maar ook ten dienste van de mensheid. Ze zijn talloze keren geïncarneerd op Aarde, en lieten elke keer wijsheid en kennis na om ons te helpen groeien. Hoewel we hen niet met het fysieke oog kunnen zien, als ze geen belichaming hebben, bevinden we ons altijd in hun tegenwoordigheid. We weten het niet altijd dat ze bij ons zijn, maar ze zijn bij ons. De Opgestegen Meesters hebben vaak gezegd: Als je zou weten wie er naast je liep, hoefde je je nooit alleen te voelen.

Opgestegen Meesters helpen ons bij onze weg naar Ascensie, individueel maar ook in groepsverband (familie, vrienden, plaats, land, continent). Ze hebben compleet meesterschap over hun wezen verworven (= Ascentie of verlichting bereikt in hun laatste leven). Ze worden ook wel de Orde van Melchizedek of de Witte Broederschap genoemd

Ze willen graag met ons samenwerken. In onze tijd brengen ze bijvoorbeeld visualisaties, meditaties of healing onder onze aandacht. Ze hebben gezegd dat hardop gesproken woorden en duidelijke gebaren van belang zijn om de kosmische energie krachtig te laten stromen.

Meester Energieën

Maha Chohan, Innerlijke wijsheid, het overzicht behouden 
Lao Tse, Innerlijke rust, rustig blijven 
El Morya, Vertrouwen 
Kwan Yin, Overgave en medeleven 
Christus, Oprechtheid, leidinggevende kwaliteiten 
Djwal Khul, Zelfbewustzijn, verterkt de aura 
Sanat Kumara,Uitersten verbinden, graag leven 
Angelika, Transformatie, leren 
Orion, Visioenen, intuïtie 
Kamakura, Daadkracht
Kuthumi, Realiteitszin, geduld 
Lady Nada, Levensvreugde, zichzelf aanvaarden 
Seraphis Bey, Reiniging, levenskracht 
Victory, Moed voor de volgende stap 
Saint Germain,Vrijheid, zelferkenning 
Hilarion, Je plek vinden, meditatie 
Pallas Athene, Vreugde en volheid 
Lady Portia, Innderlijke balans, tevredenheid 
Helion, Charisma, uitstraling 
Aeolus, Scheppingskracht 
Maria, Geborgenheid